Povežite se s nama

Vijesti

Predsjednik Županijske skupštine Boras Mandić najavio sazivanje sjednice za 13.06. zbog novog glasanja o rebalansu

Objavljeno

na
Predsjednik Županijske skupštine Marko Boras Mandić u izjavi za Hrvatsku televiziju, komentirajući neizglasavanje rebalansa Proračuna rekao je kako je bitno da se rebalans donese, ali odgovornost je isključivo na izvršnoj vlasti.

Da će kod novog izglasavanja prijedloga rebalansa biti dovoljno ruku koje će ga podržati, vjeruje i zamjenik župana Vojko Braut. Pogotovo, kako je rekao, što nekih suštinskih primjedbi, a niti amandmana, na predloženi dokument i nije bilo.

“Jako je bitno da se rebalans čim prije donese jer njime raspoređujemo čak 13 milijuna eura u sustav zdravstva kako bi sačuvali dostupnost na primarnoj razini zdravstvene zaštite, ali i nastavili sa započetim kapitalnim projektom izgradnje Zdravstvenog centra Rujevica”, rekao je Braut u izjavi za HRT.

 

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže