Povežite se s nama

Mozaik

Predstava “Kakva ti je žena, takav ti je život” uskoro u HKD-u na Sušaku

Objavljeno

na
Predstava Dragana Marinkovića Mace i dalje nastavlja osvajati regiju! Doživite priču o braku predstavljenom na poseban način koji nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Fenomenalni komičar, šalama o odnosu muškarca i žene te vječitim pitanjima u vezi s ovom temom, nasmijao je preko 40.000 gledatelja, koji su mu zauzvrat oduševljeno aplaudirali u svakoj dvorani u kojoj je nastupio unazad 12 mjeseci.

Ovaj karizmatični glumac pokazao je još jednom zašto slovi za jednog od omiljenih komičara na ovim prostorima.

“Moram reći da je svaka predstava koju igram u različitim gradovima regije prolazila, možda nije skromno za reći ali, savršeno, komentari i reakcije publike uvijek su sjajni, iznad mojih očekivanja. Znao sam da je predstava dobra, ali da je toliko dobra, to me iznenadilo. Pričam o temi koja se tiče svih nas, prožeta je mnoštvom emocija, bez obzira što publiku u nekom trenutku dovede do suza. Priča govori o muško-ženskim odnosima iz svih kuteva, oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo”, objasnio je autor predstave, Dragan Marinković.

Predstava „Кakva ti je žena, takav ti je život“ natjerati će vas da dobro razmislite o sebi i o svijetu koji vas okružuje, jer mi smo generacije koja ne žele vezu.

Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Željeli bismo naručiti svoju srodnu dušu preko interneta, čitamo „Pet načina kako da znaš da mu se sviđaš“ i „Sedam načina kako da je osvojiš“ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekt na internetu. Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu.

Dođite po dozu smijeha, iskrenog humora i zagarantirano dobrog raspoloženja!

Vidimo se u petak, 23. listopada sa početkom u 20:00h u HKD RIJEKA.

Ulaznice u prodaji preko sustava MOJEKARTE.hr. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže