Povežite se s nama

Mozaik

Predstava zračnih akrobacija održana u Gervaisu

Objavljeno

na


U sklopu Festivala izvedbenih umjetnosti za djecu Plesni zbirkus ove subote, 17. listopada u Gervaisu se održala (Ne)obična priča, predstava u koprodukciji SvilArt Aerial Studija i udruge Čarobnjakov šešir iz Pule.

(Ne)obična priča spaja kazalište, pokret i novocirkuske vještine, a izvele su je djevojčice u dobi od 8 do 14 godina koje nekoliko godina pohađaju edukacijske programe zračnih akrobacija pod mentorstvom Manuele Rossi i Korane Daić. Dojmljiva scenografija i efektno osvjetljenje dočarali su fantastičnu, tajanstvenu šumu u kojoj se odvijala „prava drama“ u zraku. Naime, djevojčice su s lakoćom izvodile razne akrobacije i zahtjevnu koreografiju na svili i zračnom obruču izmamivši tako uzdahe oduševljenja svih prisutnih. Nakon izvedbe, održana je i dvosatna radionica zračnih akrobacija na svili (tkanini) za djecu do 13 godina.

Plesni zbirkus, čije je drugo izdanje završilo jučer (18.10.) u Rijeci, jedina je manifestacija za djecu koju organiziraju i djeca, u suradnji sa stručnim suradnicima i suradnicama te udrugama Prostor Plus i Vijeće mladih Benčić koju smo s velikim veseljem ugostili u Opatiji!

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram