Povežite se s namaU sklopu obilježavanja Dana grada Vukovara od 3. do 6. svibnja u Vukovaru se održava i 1. Festival nematerijalne kulturne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija “SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ”.

Tijekom četiri dana moći će se vidjeti preko 30 manifestacija s 50-ak prezentacija s oko tisuću sudionika. Primorsko-goranska županija predstavlja svoj  projekt Putovima Frankopana, u sklopu  kojeg na glavnoj pozornici biti će prikazan i novi promotivni film PGŽ, a na štandu se posjetitelji mogu upoznati s programom obilježavanja 900. godišnjice “Frankopani 900”, ali  i kupiti frankopanske suvenire.

U Europskoj godini kulturne baštine i u godini kad je destinacija Vukovar-Vučedol-Ilok postala europskom destinacijom izvrsnosti, Grad Vukovar uspio je dobiti ovu manifestaciju, koja postaje  jedan sasvim novi turistički proizvod.

Prvi Festival nematerijalne kulturne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija “SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ” održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović.