Povežite se s nama

Sport

Preminuo 16-godišnji riječki košarkaš nakon što mu je pozlilo na utakmici

Objavljeno

na


Velika tragedija pogodila je riječku košarkašku regiju i klub FSV.

Toni Vidović, 16-godišnji član kluba, preminuo je danas u jutarnjim satima, dan i pol nakon što mu je pozlilo na utakmici koja se odigrala u četvrtak navečer, javlja Novi list.

Mladi Riječanin srušio se dok je sjedio na klupi tijekom susreta Županijske lige juniora između FSV-a i Zameta u dvorani Osnovne škole Srdoči. Uslijedila je reanimacija, nakon čega je u komi prevezen u KBC Rijeka.

Nakon nešto manje od dva dana borbe, Tonijevo srce više nije moglo izdržati.

Prerana smrt zavila je u crno riječki klub FSV i regiju, a od mladog košarkaša oprostili su se iz kluba i Košarkaškog saveza Grada Rijeke na svojim društvenim mrežama.

“Izražavamo najiskreniju sućut cijeloj obitelji Vidović i prijateljima kluba. Naše misli su s vama. Toni naš, zauvijek ćeš biti dio ekipe i s nama si u srcima i mislima. Ovo nije zbogom, samo doviđenja… Čuvali te anđeli” – objavili su iz FSV-a.

Predsjednik riječkog kluba Goran Lončar potvrdio je kako se čeka obdukcija te kako trenutno ne mogu više od toga reći. Tonijevi suigrači i cijeli klub potreseni su ovi tragičnim događajem te su trenutno odgođene i sve planirane utakmice ostalih mlađeuzrasnih ekipa FSV-a, piše Novi list.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže