Povežite se s nama

Sport

Preminuo 16-godišnji riječki košarkaš nakon što mu je pozlilo na utakmici

Objavljeno

na
Velika tragedija pogodila je riječku košarkašku regiju i klub FSV.

Toni Vidović, 16-godišnji član kluba, preminuo je danas u jutarnjim satima, dan i pol nakon što mu je pozlilo na utakmici koja se odigrala u četvrtak navečer, javlja Novi list.

Mladi Riječanin srušio se dok je sjedio na klupi tijekom susreta Županijske lige juniora između FSV-a i Zameta u dvorani Osnovne škole Srdoči. Uslijedila je reanimacija, nakon čega je u komi prevezen u KBC Rijeka.

Nakon nešto manje od dva dana borbe, Tonijevo srce više nije moglo izdržati.

Prerana smrt zavila je u crno riječki klub FSV i regiju, a od mladog košarkaša oprostili su se iz kluba i Košarkaškog saveza Grada Rijeke na svojim društvenim mrežama.

“Izražavamo najiskreniju sućut cijeloj obitelji Vidović i prijateljima kluba. Naše misli su s vama. Toni naš, zauvijek ćeš biti dio ekipe i s nama si u srcima i mislima. Ovo nije zbogom, samo doviđenja… Čuvali te anđeli” – objavili su iz FSV-a.

Predsjednik riječkog kluba Goran Lončar potvrdio je kako se čeka obdukcija te kako trenutno ne mogu više od toga reći. Tonijevi suigrači i cijeli klub potreseni su ovi tragičnim događajem te su trenutno odgođene i sve planirane utakmice ostalih mlađeuzrasnih ekipa FSV-a, piše Novi list.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram