Povežite se s nama

Sport

Preminuo bivši nogometaš Rijeke Rade Vešović

Objavljeno

naHNK Rijeka izražava svim članovima obitelji, prijateljima, poznanicima i kolegama sućut povodom smrti jednog od pamtljivih nogometaša HNK Rijeka, ali i nogometa bivše Jugoslavije Radeta Vešovića.

Crnogorski nogometaš ostavio je značajan trag u novijoj povijesti našeg kluba odigravši dvije uspješne godine u Rijeci od 1989. do 1991., a često je govorio da mu je razdoblje provedeno u Rijeci bilo najljepše iskustvo u njegovoj bogatoj karijeri.

Njegova izjava povodom odlaska iz našeg grada, u kolovozu 1991., citirana je u mnogim medijima: – U suzama sam 1991. napustio Rijeku.

No, tog istog dana 1991. u Radetovim očima bilo je i suza radosnica jer su mu se rodila dvojica sinova, blizanci Nikola i Marko koji je i sam, 23 godine kasnije,  zaigrao za “Rijeku” i dopratio naš klub do velikih pobjeda, uključujući i osvajanje duple krune.

Rade Vešović bio je trener mnogih crnogorskih klubova poput „Zete“, kluba s kojim je dogurao do playoffa Europa lige 2012., zatim  „Berana“, „Mornara“, a sam je igrao i za zenički “Čelik” te “Budućnost” iz Podgorice.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram