Povežite se s namaPretplatnici riječkog prvoligaša u srijedu su pohrlili u Zapadni trgovački centar po svoj zasluženi dar. Naime, HNK Rijeka i Ožujsko nagradili su prošlosezonske pretplatnike prigodnim darovima, a svi vlasnici kompleta ulaznica imali su izbor između kišobrana i ručnike.

Mnogi navijači koji su stigli u ZTC već dugi niz godina vjerno pohode utakmice Rijeke, a posebno raduje što su na svoj čekali navijači svih uzrasta.

Red koji se već prvog dana stvorio u ZTC-u najbolji je dokaz simbioze kluba i navijača koji su i sami istaknuli da ih više od dara veseli znak pažnje voljenog kluba. Upravo zato nikom nije mi bilo teško strpljivo pričekati u redu, a svi pretplatnici koji nisu stigli po svoj dar u ZTC još uvijek imaju vremena.

Vaši ručnici ili kišobrani čekaju vas u Zapadnom trgovačkom centru do nedjelje 27. svibnja na posebnom štandu koji ćete lako prepoznati. U četvrtak i petak štand će biti otvoren od 16 do 21 sat, a u subotu i nedjelju radit će dvokratno: od 9 do 12 sati te od 16 do 21 sat.

Sve što je potrebno jest doći s Vašom pretplatničkom karticom i osobnom iskaznicom i podignuti svoj dar i svakako požurite jer oni brži će moći birati između ručnika ili kišobrana.