Povežite se s nama

Vijesti

Preuređene prostorije Udruge gluhih i nagluhih Primorsko goranske županije

Objavljeno

na

Radovi u tijekuRotary klub Rijeka Novi val organizirao je degustaciju i aukciju vrhunskih vina naziva „Kap u tišini“, koja je održana prošle godine, 15. lipnja 2022., na terasi hotela Ambasador. Sommelierka Danijela Kramarić imala je jedinstvenu priliku upoznati goste s okusima vina istarskih krajeva, kao i s vinarima Peterom Polettijem, Morenom Coronicom, Ivicom Matoševićem, Ivanom i Klaudijom Ipšom. Događaj je posjećen i od strane gradonačelnika grada Rijeke, Marka Filipovića te grada Opatije, Fernanda Kirigina, a za glazbeni dio pobrinuli su se Eni Jurišić i Vjeko Ključarić.

Kao što svaki događaj kluba Rotary Novi val nosi posebnu priču, tako je i ova mala bajka bila  upravo humanitarnog karaktera, a sav novac prikupljen prodajom vina doniran je Udruzi gluhih i nagluhih Primorsko goranske županije.  

Udruga, koja okuplja osobe i djecu oštećena sluha (gluhe, nagluhe i gluhoslijepe), djecu i mlade s umjetnom pužnicom te roditelje djece i mladeži, koja nemaju ili imaju ograničenu radnu sposobnost s ciljem brige, skrbi i rješavanja njihovih svakodnevnih potreba, vrijedno prikupljenih 30 000 kuna namijenila je sanaciji i adaptaciji vlastitih sanitarnih prostorija. Prostorije su prošle kroz zidarske, vodoinstlaterske i keramičke radove te su prilagođene i osobama s invaliditetom. 

Osim aukcije “Kap u tišini”, Rotary klub Novi val ponosi se nizom humanitarnih akcija u vlastitoj organizaciji, a uskoro ćete moći uživati u novom valu degustacija vrhunskih vina što vrijedno pripremaju članovi Rotary Novog vala u suorganizaciji s klubom Alma Mons iz Novog Sada.   

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram