Povežite se s nama

Vijesti

Preživjeli smo orkansku buru, sad slijedi deset dana sunca

Objavljeno

na
Protekla dva dana donijela su na područje Rijeke, ali i gotovo cijele naše obale, iznimno nepogodno vrijeme. Bura koja je nerijetko udarala orkanskom snagom nanijela je mnogo štete.

Prema nekim procjenama, samo na području Rijeke ukupna šteta vjeroajtno iznosi čak i preko tri-četiri milijuna kuna, no s početkom vikenda vrijeme se ipak “primirilo” i čeka nas pravo proljetno i prilično ugodno razdoblje.

Idućih desetak dana Riječani bi trebali uživati u sunčanom i toplom vremenu, a temperatura će se sredinom sljedećeg tjedna možda popesti čak i do 17-18 stupnjeva.

Izraženijih nepogoda trenutno nema ni na vidiku, pa nam preostaje uživati na miru u predivnom vremenu ova preostala dva tjedna, koliko još kalendarski traje zima.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram