Povežite se s nama

Vijesti

Pri kraju radovi na sportskoj dvorani Medicinske škole u Rijeci, PGŽ investicije vrijedne 15 milijuna kuna

Objavljeno

na
Župan Zlatko Komadina sa suradnicima obišao je radove izgradnje školske sportske dvorane Medicinske škole u Rijeci, investiciju vrijednu 15 milijuna kuna koju u potpunosti financira Primorsko-goranska županija.

Trenutno je u tijeku unutrašnje uređenje prostora, postavljanje slojeva na podovima, hidroizolaterski radovi u sanitarnim čvorovima, ugradnja protupožarnih vrata, soboslikarski i elektro radovi te montaža uređaja grijanja i hlađenja. Kako je istaknuo voditelj gradilišta Čedomir Širola, pri kraju je gotovo 70 posto dvorane.

„Radi se o sjajnom objektu koji će omogućiti učenicima Medicinskoj školi bavljenje tjelesnim odgojem i sportom. Naš je cilj da sve naše škole imaju sportske dvorane, to smo uspjeli u svim našim osnovnim školama, a ovo je prva dvorana nakon dugo vremena u gradu Rijeci. Zahvaljujem se izvođaču koji će prije roka završiti radove na našoj najvećoj strukovnoj školi sa skoro 800 učenika“, rekao je župan Komadina i istaknuo kako će i obližnji Učenički dom također moći koristiti ovu dvoranu što je višestruka korist.

Resorna pročelnica Edita Stilin dodala je kako se radi o prvoj srednjoškolskoj dvorani koja se gradi u Rijeci od 1990. godine te da se uz gradnju dvorane uređuje i igralište Učeničkog doma Kvarner, prilaz i dijelovi fasade škole na radost 1200 učenika Medicinske škole i Učeničkog doma Kvarner.

Ravnatelj Alen Vukelić izrazio je zadovoljstvo što će do kraja ove kalendarske godine škola dobiti sportsku dvoranu i zahvalio PGŽ-u na ovoj velikoj investiciji.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram