Povežite se s nama

Mozaik

Prijavite djecu u Viškovu za božićne poklon – pakete

Objavljeno

na
Općina Viškovo objavila je Javni poziv za dodjelu poklon paketa za djecu povodom božićno-novogodišnjih blagdana, a koja imaju prijavljeno prebivalište na području općine Viškovo. Za nabavu poklon paketa je u općinskom proračunu osigurano nešto manje od 20 tisuća eura. 

Pozivaju se roditelji/skrbnici čija su djeca navršila 1. godinu života pa sve do polaska u prvi razred osnovne škole, a imaju prijavljeno prebivalište na području općine Viškovo, da radi ostvarivanja prava na dodjelu poklon paketa povodom božićno-novogodišnjih blagdana dostave dokument na kojem je vidljiv  OIB ili datum rođenja djeteta. Prijave se zaprimaju do 10. studenog 2023. godine putem pošte, sandučića postavljenog lijevo od ulaza u pisarnicu Općine Viškovo ili putem e-maila pisarnica@opcina-viskovo.hr . Dokumentacija dostavljena nakon roka za prijavu neće se razmatrati. Javni poziv objavljen je na ovoj poveznici.

Javni poziv ne odnosi se na djecu koja polaze programe dječjih vrtića i obrta za čuvanje djece na području općine Viškovo (vrtići: Viškovo, Malik, Maza, Loptica, Zvončica, Sreća, Pčelica Ančica i obrti: En Ten Tini, Din Don, Zlatni Danci, Bambi, Bilbao, Hakuna Matata, Tri praščića, Mali Medo, Obilje, Slonić, Veseli leptirići, Little Box) s obzirom na to da za njih potrebnu dokumentaciju dostavljaju dječji vrtići i obrti za čuvanje djece. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže