Povežite se s nama

Mozaik

Primaju se prijave djece koja žele glumiti u predstavi Djeca luke u programu EPK

Objavljeno

na
Djeca i mladi, u dobi od 7 do 25 godina, zainteresirani za glumu pozivaju se na upis u kazališnu radionicu Malik. Budući glumci sudjelovat će u predstavi Djeca luke, koja je uvrštena u program Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture.  

Upisi traju do petka 04.10.2019. , a prijave se primaju na web stranici www.malik.hr ili na telefon 091 587 32 96 .

Predstava Djeca luke, autorice Denis Kirinčić, profesionalno je vođena kazališna predstava nastala prema knjizi Zorana Žmirića „Riječke rock himne“,čiji su glumci djeca.
Radom na predstavi polaznici će stjecati glumačko-izvedbena znanja i vještine putem različitih vježbi i igara koncentracije, pokreta i govora; znanja o rock i punk glazbe putem pjesama iz knjige “Riječke rock himne” Z. Žmirića; svjesnosti o tijelu, prostoru izvedbe i sebe u prostoru u odnosu na druge sudionike zajedničke dramske igre; vještinu savladavanja i nošenja s tremom od javnog nastupa te razvijati maštovitosti, kreativnosti, samopouzdanja, kritičnosti i samokritičnost, kao i humana moralna načela.

Predstava ima za cilj trajno povezivanje kazališne umjetnosti mladih s lokalitetima Rijeke – kultnim riječkim okupljalištima mladih rockera.

Predstava je i istraživanje prepoznatljivosti identiteta grada Rijeke kao grada mladenačke energije i bunta, iskazane putem rock glazbe.

Program se odvija u HKD na Sušaku Strossmayerova 1 u Rijeci i na riječkom lukobranu Molo longo.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram