Povežite se s nama

Sport

Primorjaši Radulović i Brubnjak zabili 26 golova na U-18 Svjetskom prvenstvu

Objavljeno

naHrvatska juniorska vaterpolska vrsta zauzela je 6. mjesto na Svjetskom prvenstvu do 18 godina koje je održano u mađarskom gradu Szombathelyju. U utakmici za 5. mjesto bolja je bila Italija i to nakon izvođenja peteraca koje su Talijani izborili samo 2 sekunde prije kraja četvrte dionice.

Hrvatska reprezentacija je do ovog šestog mjesta prošla pobjedama reprezentaciju Novog Zelanda (19:5), Italije (12:11), SAD (14:8), Uzbekistan (22:6) te se plasirala u četvrtfinale. U istom je našu reprezentaciju dočekala reprezentacija Španjolske koja je bila uspješnija rezultatom (10:8). U utakmici za poredak od 5. – 8. mjesta naša je reprezentacija pobjedila reprezentaciju Crne Gore rezultatom (15:10). Utakmica za peto mjesto, donijela nam je suparnika reprezentaciju Italije te ponovila je dvoboj iz skupina koji je  neočekivano završio rezultatom (15:13).

Za napomenuti je da su za našu državnu vrstu nastupali Primorjaši Tin Brubnjak sa 6 pogodaka te Marko Radulović s 20 pogodaka, što daje treneru Igoru Hiniću dobar oslonac pri slaganju igre za novu sezonu.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram