Povežite se s nama

Sport

Primorjašima dolaze gosti iz Niša, evo kako utakmicu najavljuje Marko Blažić

Objavljeno

na

Foto: Foto Kurti
Primorjaši nastavljaju seriju utakmica, nakon otvaranja mjeseca sa utakmicom  protiv Zadra 16:10, ubrzo je uslijedila. Vojvodina (12:5), a ciklus će do 22. 02. zaključiti utakmica protiv Naisa iz Niša. Naši su dečki otvorili Regionalnu ligu gostovanjem protiv Nišlija i pobijedili rezultatom 8:10. Kao i svaki protivnik bodovi protiv Naisa su od neizmjerne vrijednosti za plasman na prva dva mjesta „Lige 6“ i eventualni plasman u A1 ligu.

Što nas očekuje u utorak objasnio nam je Marko Blažić, bek Primorjaša.

Vrlo dobra igra protiv Vojvodine, jesu li zadovoljeni ciljevi prije utakmice ili postoji prostor za bolje?

“Odigrali smo utakmicu na visokoj razini, posebno u segmentu fizičke spremnosti, u kojem smo bili dominantni, te čvrstoj obrani. No, bilo je i dijelova utakmice gdje smo radili greške, koje trebamo svesti na minimum u utakmicama koje slijede. Htio bih se isto tako zahvaliti Armadi na potpori koja se zaista osjetila u bazenu i nadam se da će nas i dalje podržavati u borbi za ulazak u A1 ligu.”

Nais je poznat još od prošle godine, ima li nepoznanica ili je „sve na vama“?

“Nais je kvalitetna ekipa s nekoliko pojedinaca na koje se treba obratiti pozornost, poput iskusnog beka Latinovića i mlađeg igrača Ganića koji im se pridružio u ekipi ove sezone, a ranije nam je u kapici Radničkog znao golovima komplicirati situaciju i konačni rezultat. Priprema je uvijek ista, pristup mora biti na visokoj razini i nadam se da će rezultat biti pozitivan za nas. Dobro smo odradili utakmicu u Nišu i mislim da ne bi trebalo biti problema na Kantridi.”

Za tebe bi se moglo reći da si već iskusan prvotimac, za tebe je ovo četvrta sezona možeš li nam malo usporediti ovu sezonu sa prethodnima?

“U ovoj sezoni se vidi da smo napredovali u usporedbi s prošlim sezonama, posebno u taktičkim segmentima, poput komunikacije i „čitanja igre“. Mlada smo ekipa, u usporedbi s drugim ekipama poput Solarisa ili Radničkog koji imaju nekoliko iskusnih pojedinaca koji su igrali u više europskih liga, no upravo u tome se vidi da imamo veliki potencijal za budućnost. Pred nama su najvažnije utakmice sezone. Cilj nam je ući u A1 ligu, o svemu će odlučivati iduće utakmice. Sve utakmice osim protiv Solarisa igramo na Kantridi, te imamo veliki motiv da uz potporu domaće publike uspijemo izboriti ulazak u A1.”

Utakmica 13. kola A2 Regionalne vaterpolo lige Primorje EB – Nais odigrava se u utorak 11. 02. 2020. godine s početkom u 20:00h! Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 20,00 kn jedan sat prije početka utakmice na blagajni Bazena Kantrida.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram