Povežite se s nama

Sport

Primorjašima pobjeda na Kantridi protiv Vojvodine

Objavljeno

naVaterpolisti Primorja EB u subotu navečer na svom domaćem terenu uspjeli su rezultatom 12:10 pobijediti Vojvodinu.

Prva četvrtina
Prvu loptu nakon izjednačenog plivanja za loptu uzima Vojvodina. Isključenje dobiva Tkač, a Vasin realizira za 0:1. Krivom loptom na dva metra dovodimo Vojvodinu u napad, ipak uzimamo loptu na dva metra. Nekoliko izmjena napada, u našem napadu Radulović dobiva isključenje. Igrača više za izjednačenje zabija Rakovac 1:1. Mijenjaju se strane nekoliko puta, Ranđićev šut odlazi u blok. Blažić radi isključenje, a trener Bilić zove time-out. Po isteku igrača više Radulović zabija za 1:2. Rakovac radi isključenje, a igrači Vojvodine pronalaze Vasina na stativi za 1:3. Radulović efektno vrti Čunka za novo isključenje, a kapetan Ranđić zabija za 1:4. Time-out klupe Primorja. Isključenje dobiva Marić, no ipak nema gola.

Druga četvrtina
I u drugoj četvrtini prvu loptu uzimaju gosti, a Čunko radi isključenje. Igrača više realizira Radulović za 1:5. U idućem napadu Prekogačić dobiva isključenje,  a u drugom pokušaju Vrlić zabija za 2:5. Kontru naših ne realizira. U drugom napadu Tkač zabija za 3:5. Radulović dobiva drugo isključenje, a trener Hinić zove time-out. Nakon nekoliko napada i u drugom pokušaju, Vrlić zabija za 4:5. Sljedeći napad preuzimamo loptu i u kontri Tkač zabija za izjednačenje 5:5. U idućem napadu Vojvodine, Čunko dobiva isključenje.  U promjeni nekoliko napada Aksentijevićev šut odlazi u stativu. Napad i četvrtinu završava šrauba Vrlića koja ne ulazi u gol.

Treća četvrtina
Uzimamo prvu loptu i Tkač zabija za prvo vodstvo na utakmici 6:5. Izmjena nekoliko napada, Ćatović dobiva isključenje. U igraču više Aksentijević pronalazi Putta koji zabija za 7:5. Babić dobiva isključenje, a trener Bilić zove time-out. Ipak igrača više zabija Marić za smanjenje prednosti na 7:6. Nakon što Brubnjak ne zabija gol, u drugom pokušaju istog napada Putt sprema loptu u mrežu Filipovića za novih +2 i 8:6. Puttov šut sudac Ćopić ocjenjuje da nije prešao liniju te sudi isključenje Vrliću. U napetoj situaciji oduzimanja lopte, Vrliću se sudi topljena lopta, a Aksentijević zaustavlja kontru no šut igrača Vojvodine odlazi van igrališta. Trener Hinić zove time-out, a Rakovac poentira za 9:6. Kapetan Vojvodine Ranđić zabija za 9:7. Tintor radi peterac na Vrliću, a Aksentijević je precizan za 10:7 za kraj četvrtine.

Četvrta četvrtina
Zadnja četvrtina završava na našoj strani, a Vrlićev šut odlazi u aut. Ranđić dobiva isključenje, a Rakovac zabija za 11:7. Nekoliko izmjena napada, Brubnjak radi isključenje. Augusti uzima krivu loptu, a klupa Primorja zove time-out. U idućem napadu Babić radi drugo isključenje, a Radulović zabija za 11:8. Tubić dobiva isključenje, a nakon što je izboren novi napad Brubnjak baca loptu na Vrlića koji poentira za 12:8. Tkač dobiva isključenje, a Bilić zove time-out.  Marić zabija za 12:9. Tubić dobiva isključenje, no ipak posljednji napad odlazi Vojvodini, s zaključnim golom Radulovića za konačnih 12:10.

“Nakon početnog iznenađenja i rezultata 1:4, ipak u drugoj i trećoj četvrtini pokazalo se da je proradio kliker našim momcima te su utakmicu od druge četvrtine odveli na našu stranu. Sada nam slijedi još jedna srpska momčad ali u gostovanju – Niš”, poručili su iz kluba.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram