Povežite se s nama

Sport

Primorje predstavilo ekipu za novu sezonu

Objavljeno

na
Vaterpolski klub Primorje Erste Bank danas je u podnožju Bazena Kantrida, restoranu Nautica održao svoje tradicionalno predstavljanje prve momčadi. Uz prijatelje Kluba, roditelje i navijače, prezentaciju su podržali riječki gradonačelnik Marko Filipović, pročelnica UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije Sonja Šišić i predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić – Bukovac.

“Dobra suradnja Primorja i Riječkog sportskog saveza kontinuirana je tijekom svih sezona do sada, a nastavlja se i dalje. Zadovoljna sam što danas na bazenu mogu vidjeti veliki broj djece koji se bavi raznim vodenim sportovima, koji definitivno u gradu na moru trebaju biti favorizirani, a veliku ulogu tome doprinosi upravo vaterpolo klub Primorje” – jasna je bila Dorotea Pešić Bukovac.

Čestitkama i dobrim željama u novoj sezoni pridružila se i pročelnica Šišić.

“Grad je uvijek stajao uz Primorje koliko god je mogao. Zahvaljujem se svim dosadašnjim sponzorima i pozivam sve nove da se priključe ovoj odličnoj priči jer su momci to zaslužili. Kao Grad i dalje ćemo činiti sve u našoj moći da osiguramo da Klub normalno funkcionira. Sport će se promicati i dalje, ulažemo u sportsku infrastrukturu, ulagat ćemo i dalje, to nam je prioritet i to ćemo nastaviti činiti dok god budemo mogli i uživali vaše povjerenje” – zaključio je gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.

Ekipu VK Primorja EB za sezonu 2023./2024., a koja se natječe u kvalifikacijama za Ligu prvaka, Premier regionalnoj ligi te Prvenstvu i Kupu Hrvatske čine: Karlo Babić, Luka Babić, Darko Brguljan, Gabrijel Burburan, Fabio Crippa, Mauro Ivan Čubranić, Niko Čubranić, Jaša Kadivec, Lovro Paparić, Kas Te Riele, Luka Tomić, Viktor Tončinić, Roko Vuković, Nikola Andrija Jurić, Marko Doknić, Len Dujmić, Lucijan Dujmić, Mauro Dipić, Luka Franulović, Dominik Abramović predvođeni kapetanom Tinom Brubnjakom. Ekipu vodi Igor Hinić, pomoćni trener je Boban Voštić, a sportski direktor Kluba je Petar Muslim.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže