Povežite se s nama

Sport

Pripreme Škole nogometa Rijeka: nova snaga se stvara…

Objavljeno

na
Mladi iz Škole nogometa HNK Rijeka snaga su u nastajanju. Ona sve jasnije i s pozitivnom ofenzivom dolazi do izražaja ne samo u gradu, već se o ovim dečkima naslućuje u cijeloj nogometnoj Hrvatskoj. Godinama su, polako, zajedno sa svojim voditeljem Edom Flegom i trenerima gradili “u tajnosti”.

Marljivo, uporno i maksimalno aktivirani posvetili su se svakom treningu i slušali sve poticaje svojih trenera. Prvi među njima stigli su i do seniorske ekipe, čiji su važan dio, i ne može se poreći, u svaku borbu ulaze kao lavovi svjesni da im je svaki pokret na terenu sada “na public”, ali ulaze i motivirani da se što prije stope s cijelim timom i da svojom igrom obogate “Rijeku”.

Na tom im putu pomaže svako ohrabrenje koje mogu dobiti. Svjesni su očekivanja, ali i svih faza uspješnog nogometnog puta. S preskakanjima ijedne od njih ne ide.

Kako izgleda trening juniora pogledajte u fotogaleriji, a kako se nadograđuje moderni riječki nogomet pogledajte u videu u kojem Jakov, Borna, Veldin, Noel, Antonio, Filip, Dominik i Noa testiraju skok eksplozivnosti (counter movement jump) dok ih pozorno oko kondicijskog trenera Hrvoja Josipovića prati preko posebnog softvera.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram