Povežite se s nama

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela iz domene imovinskog kriminaliteta. Osumnjičeni je priveden na kriminalističko istraživanje nakon što su ga u ranim jutarnjim satima 26. kolovoza, ubrzo poslije provale u ugostiteljski objekt na riječkom Jadranskom trgu zatekli policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka. U nastavku kriminalističkog istraživanja policija je saznala kako je osim spomenute provale kada je otuđio alkoholna pića, u srpnju ove godine na području Kozale otuđio moped, iz trgovine na Korzu više komada parfema te iz ugostiteljskog objekta na Rivi alkoholna pića.

Kaznenim djelima su oštećene tvrtke iz Rijeke i 27-godišnji vlasnik mopeda, a sveukupna materijalna šteta je oko 10.000 kuna.

Kod njega je pronađeno i oduzeto 2,6 grama droge heroin zbog čega je prekršajno prijavljen, dok je mjerodavnom državnom odvjetništvu kazneno prijavljen za tešku krađu i tri krađe.