Povežite se s nama

Vijesti

Prodaja “cvikalica” ipak već od četvrtka opet kod vozača Autotroleja

Objavljeno

na
Od četvrtka, 5. siječnja 2023. godine, ponovno je moguće kupiti karte za jedno poništavanje u vozilu kod vozača.

Naime, premda je prvotno bilo najavljeno kako prodaja karata kod vozača neće biti moguća do 15. siječnja 2023. godine, KD Autotrolej je uspješno odradilo sve pripremne radnje prije spomenutog datuma vezano za prilagodbu poslovanja za uvođenje eura kao sredstva plaćanja, odnosno kupnju karata u eurima i kunama, a povrat novca isključivo u eurima.

“Odluka da se karte kod vozača neće prodavati do 15. siječnja donesena je iz razloga kako se ne bi utjecalo na dinamiku prijevozne usluge, odnosno kako bi se izbjeglo usporavanje linija radi procesa kupnje karata i povrata novca, no, smatramo kako će, ukoliko i dođe do manjeg usporavanja linija, naši korisnici za navedeno imati razumijevanja.

Podsjećamo i kako je kupovina karata moguća na svim našim prodajnim mjestima, te na kioscima Tisak Plus i Inovina, kao i putem web trgovine”, poručuju iz Autotroleja.

Cijene putne karte u jednom smjeru u vozilima su sljedeće: 1 zona 1 – 1,55 eur, 2 zone – 2,10 eur, 3 zone – 2,55 eur, 4 zone – 3,35 eur.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram