Povežite se s nama

Vijesti

Prodaje se Villa Foresta u Gorskom kotaru za milijun eura

Objavljeno

na
Jedna od najljepših kuća u Gorskom Kotaru, i u Hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Oglašena je pod imenom Villa Foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina Sotheby’s, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu Hlevci raspisao i čuveni New York Times.

Villa Foresta proteže se na tri etaže, ima tri spavaće sobe, vanjski bazen, vinski podrum i saunu. Kompletna površina kuće je 200 kvadrata, a cijela jedna strana zapravo je golema staklena stijena. Ostatak kuće je od drveta. Kuća za odmor potpuno je dovršena 2019. godine.

NYT kao jednu od posebnosti kuće spominje činjenicu da su za izgradnju korišteni materijali iz Hrvatske. Tako pišu da su primarni materijali sibirski ariš i željezo iz lokalnih izvora. Vlasnik kuće je, naime, htio da ona bude od održivih materija od lokalnih dobavljača. Tako su i namještaj i police izrađivali lokalni obrtnici od masivnog drveta.

Agentica Sotheby’sa zadužena za ovu kuću za odmor, Mirjana Mičetić, napominje kako je tržište stabilno. “Tržište ni u jednom trenu nije zamrlo, samo je malo odgođeno za dva ili tri mjeseca”, rekla je i dodala kako je tijekom lockdowna imala virtualne ture kuće, a potencijalni kupci koji su planirali doći u proljeće, odgodili su posjet za lipanj, srpanj i kolovoz, javlja Telegram.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram