Povežite se s nama

Vijesti

Prometna policija objavila upute za građane koji ih trebaju kontaktirati

Objavljeno

na


Riječka policija uputila je građanima obavijest koji prenosimo u cijelosti:

Izvješćujemo sve građane koji se trebaju javiti u Postaju prometne policije Rijeka, Ciottina 25,  radi dobivanja potrebne dokumentacije ili raznih upita o prometnim nesrećama, dostave prigovora, uplata i slično, da isto mogu učiniti putem e-mail adrese: pprp.rijeka@mup.hr ili prethodnim pozivom na broj telefona 051/430-674, radi dogovora o dolasku.

Za druge prometne prekršaje, dostavu prigovora ili upite vezane za obavijesti o počinjenom prekršaju, mogu se javiti na e-mail adresu: pprp.rijeka.uplate@mup.hr ili nazvati na broj 051/430-676.

Radi upita o prekršajnim nalozima, neplaćanju novčanih kazni i svemu ostalo , radi dogovora o dolasku građani mogu nazvati na telefon 051/ 430-648 ili kontaktirati putem e-mail adrese: pprp.rijeka.uplate@mup.hr.

Uz zahtjeve potrebno je priložiti upravnu pristojbu u iznosu od 20.00 kuna, a  gotove potvrde o prometnim nesrećama građani će moći osobno podignuti u Postaji prometne policije Rijeka.

Uredovno vrijeme za građane je od 11 do 15 sati, a prilikom dolaska obvezno je nošenje maski za lice ili medicinskih maski!

Molimo građane da se pridržavaju epidemioloških mjera i preporuka te da se prilikom dolaska jave (pokucaju na vrata) te sačekaju da ih se pozove.

O svim promjenama u radu sa strankama građani će biti pravovremeno obaviješteni.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram