Povežite se s nama

Crna kronika

Prošlog tjedna 54 prometne nesreće na području Kvarnera

Objavljeno

naProšlog tjedna na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 54 prometne nesreće, od kojih su tri teže, a 51 lakša. U ovim nesrećama jedna je osoba, nažalost, smrtno stradala, pet je osoba teže, a devet ih je lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 405.700 kuna.

U prometnim nesrećama sudjelovala su dva strana državljana, tri pješaka, kao i pet alkoholiziranih vozača. Tijekom tjedna ukupno je alkotestirano 314 vozača, od kojih je kod njih 30 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg, a jedan vozač je odbio provjeru alkoholiziranosti. Od alkoholiziranih vozača najviše ih je bilo u dobi iznad 35. godine života, njih 16, u dobi između 18. i 25. godine života ih je bilo devet, dok ih je šest evidentirano u kategoriji između 25. i 35. godine života.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,59 g/kg izmjerena je u subotu, 19. listopada, 31-godišnjem vozaču teretnog vozila u Rijeci. Njega je policija zaustavila oko 00.30 sati na području Rujevice gdje je upravljao vozilom marke Fiat, delničkih registracijskih oznaka.
Kako ne bi nastavio činjenje prekršaja, priveden je u službene policijske prostorije te zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, sankcioniran je prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram