Povežite se s nama

Crna kronika

Prošlog tjedna 70 prometnih nesreća, neslavna rekorderka s 2,26 promila udarila pješaka

Objavljeno

na

Foto: Nikola P.


Proteklog  tjedna  na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 70 prometnih  nesreća, od kojih su dvije bile teže, a 68 je bilo lakših. U ovim prometnim nesrećama dvije su osobe teže, a šest ih je lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 655. 500 kuna. U prometnim nesrećama sudjelovala su četiri pješaka,  tri strana državljanina, ali i dva alkoholizirana vozača.

Alkotestirano je 239 vozača, od kojih je kod njih 16 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg. A jedan je vozač odbio provjeru alkoholiziranosti. Najviše vozača pod utjecajem alkohola, njih sedam bilo je u dobi iznad 35. godine života te po pet vozača u dobi između 25. i 35. godine života i u dobi između 18. i 25. godine života.

Najveća koncentracija alkohola od 2,26 g/kg izmjerena je 40-godišnjoj vozačici osobnog vozila marke Chevrolet, riječkih registracijskih oznaka, koja je 29. studenoga na području Viškova izazvala prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen 49-godišnji pješak. Nakon nesreće napustila je mjesto događaja bez zaustavljanja i pružanja pomoći ozlijeđenom pješaku. Ubrzo je pronađena te nakon provedenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljena i predana pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram