Povežite se s nama

Crna kronika

Prošlog tjedna u PGŽ-u bilo 67 prometnih nesreća

Objavljeno

na


Na prometnicama na području Policijske uprave primorsko-goranske proteklog tjedna dogodilo se 67 prometnih nesreća, od kojih je šest bilo težih, a 61 je bila lakša.

U ovim prometnim nesrećama teže je ozlijeđeno sedam osoba, a lakše osam osoba. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 476.800 kuna. U prometnim nesrećama sudjelovalo je pet pješaka, sedam stranih državljana i 12 alkoholiziranih vozača.
Alkotestirano je 277 vozača, od kojih je kod njih 30 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg. Najviše alkoholiziranih vozača, njih 15 je bilo u dobi iznad 35. godine života, devet ih je bilo u dobi između 25. i 35. godina života, a šest u dobi između 18. i 25. godina.

Od većih koncentracija alkohola izmjerenih proteklog tjedna, izdvajamo 28-godišnjeg vozača osobnog vozila marke BMW, riječkih registracijskih oznaka, koji je vozilom upravljao pri koncentraciji alkohola od 2,51 g/kg. Spomenuti vozač zaustavljen je nešto prije ponoći 17. rujna na području Rijeke te zbog vožnje pod utjecajem alkohola prekršajno prijavljen temeljem Zakon o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram