Povežite se s nama

Mozaik

Prvi festivalski vikend u Exportu na Delti donosi zanimljiv program

Objavljeno

na
U Rijeci je danas najavljen prvi festivalski vikend u Exportu na Delti, koji se održava u sklopu projekta Rijeka – Europska prijestolnica kulture, u petak i subotu, 10. i 11. srpnja 2020.

Riječ je o dvodnevnim događanjima pod nazivom Zvukom preko vode koje organizira Udruga Ri Rock. Festival na otvoreni prostor ispred Exporta i festivalsku pozornicu Ljeta u prijestolnici dovodi bendove iz Rijeke i cijele Hrvatske, izlagače rukotvorina, izložbe mladih umjetnika, radionice za posjetitelje, susret Vespa ljubitelja i Rust n Roll susret ljubitelja starih automobila i motocikala.

Cijeli se festival organizira uz provođenje nužnih mjera opreza i zaštite od širenja korona virusa te u skladu s preporukama nacionalnog civilnog stožera. Organizatori koji su danas na konferenciji za medije najavili festivalska događanja dodatno pozivaju sve posjetitelje na odgovorno ponašanje tijekom festivala – održavanje fizičkog razmaka, dezinficiranje ruku i preporučeno nošenje zaštitnih maski.

Rijeka se zabavlja i uživa u kulturi, ali odgovorno i uz propisane mjere opreza – mogla bi biti poruka s današnje konferencije na kojoj je predstavljen program koji započinje već sutra, u petak, u 10.00 sati Sajmom rukotvorina, nastavlja se u 15.00 i u 17.00 sati dvjema radionicama Ri Rock akademija i Music Makers, te u večernjem dijelu završava nastupom bendova Pokle, Valovi, Kung FOO Fighters, Iz@ Medošević & Borgie, Po Metra Crijeva, Speedclaw i Old Night.

Subota u dnevnom dijelu osim Sajma rukotvorina i navedenih radionica donosi još i radionicu Poi, a u 14 sati započinje Rust n Roll – susret automobila, motocikala i drugih vozila starijih od 30 godina, kojemu je cilj pokazati kako su godine za neke samo broj. U 16 sati pak započinje deveto okupljanje ljubitelja legendarnog talijanskog skutera Vespe. Večernji nastupi od 20.00 sati u subotu okupljaju bendove: PaperTigers, She Loves Pablo (Zagreb), Rezerve (Makarska), Fakofbolan (Pula), STARE PIZDE (KUD Idioti tribute) i Mašinko (Zagreb).

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram