Povežite se s nama

Mozaik

Prvi Golden četvrtak donosi brojne sjajne popuste u Tower centru

Objavljeno

na

Foto: Mateo MalvićStiže nam i prvi Golden četvrtak u ovoj godini! Ovaj četvrtak, 9. veljače 2023. idealna je prilika za kupovinu uz posebne popuste i akcije u Tower Centru Rijeka, kao i duple bodove na Golden Tower kartici.

Ušli smo u mjesec ljubavi i baš je zato ovaj Golden četvrtak idealan za kupnju poklona onima koji vam griju srca. Iskoristite priliku i pripremite se za najromantičnije vrijeme u godini.

Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici, pri čemu je minimalan iznos računa za prikupljanje bodova 10 EUR. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.

Još uvijek u Tower Centru Rijeka traje nagradna igra u kojoj možete osvojiti romantično putovanje u prekrasni Atlantida Boutique Hotel s pet zvjezdica u Rogaškoj Slatini u Sloveniji. Za svaki račun veći od 20 EUR, na blagajni trgovina Tower Centra Rijeka preuzmite nagradni listić za sudjelovanje i pričekajte nagradno izvlačenja 13. veljače 2023., da saznate jeste li vi sretni dobitnik i putnik. 

Saznajte što vas očekuje na Golden četvrtku, odaberite nešto za sebe, ali i cijelu obitelj. Popis svih pogodnosti potražite na službenim stranicama Tower Centra Rijeka.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram