Povežite se s nama

Mozaik

Prvo izdanje novog festivala “Jedna noć u Kostreni” oduševilo posjetitelje

Objavljeno

na
Prvo izdanje novog festivala „Jedna noć u Kostreni“ doista je bila noć za pamćenje s čime će se vjerujemo složiti i mnogobrojna publika koja je ispunila lučicu Podurinj do posljednjeg mjesta i uživala u prekrasnoj glazbenoj večeri.

Festival čiji je naziv inspiriran poznatim starim šlagerom o jednoj noći u Kostreni, odmah je dobio svoje poklonike i već u svojem prvom izdanju privukao brojna poznata imena hrvatske estrade. Kostrenom su odzvanjali taktovi brojnih uspješnica koje su praćeni Infinity Band Croatia Orchestrom izvodili Giuliano, Đani Maršan, Damir Kedžo, Mario Lipovšek Battifiaca, Martina Majerle, Božidarka Matija Čerina, Katja Budimčić Sabljar, Lado Bartoniček, Dino Antonić, klapa Baladur, Ženski vokalni sastav Luštrin i Mići Boduli.

Sudeći prema reakcijama i komentarima publike i ova će kostrenska noć, baš poput one koja ja opjevana, ostati još dugo u sjećanju svima koji su bili dijelom premijernog izdanja. Na pozornicu i u sjećanje publike vratile su se neke stare skladbe poput one koju je izvodila klapa Trabakul “Kostreno moja”, a koju je ovoga puta izvela klapa Baladur, no ipak je posebnu emociju kod publike izazvala neslužbena primorska himna Del tebe.

“Jednu noć u Kostreni” organizirali su Turistička zajednica Općine Kostrena, Općina Kostrena, Centar kulture Kostrena i Komunalno društvo Kostrena, uz potporu INA-e i Dezinsekcija Rijeka.

Organizatori se nadaju da će festival postati tradicionalan i tijekom godina stvoriti bazu lijepih skladbi o Kostreni i kreirati glazbenu razglednicu kao jedinstven zvučni suvenir.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže