Povežite se s nama

Grupa Psihomodo Pop svojim načinom sviranja, glazbom i stilom, ostavila je upečatljiv trag na rock sceni kako bivše države tako i Hrvatske. Naslanjajući se na glazbeni izričaj svojih uzora (Rolling Stones, Iggy & The Stooges, Lou Reed, Velvet Underground, T. Rex, The Vibrators, Ramones…), nametnuli su se kao nezaobilazan čimbenik rock izričaja na ovim prostorima. Svugdje rado viđeni, rado slušani, svojom pojavom i scenskim nastupom, nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Usprkos tome što djeluju više od trideset godina oni i dalje, mladenačkim žarom, priređuju nova, sve bolja iznenađenja i kvalitetnu glazbu.

Upravo oni svojim nastupom ove subote, 4. studenog, otvorit će na neki način jesensko-zimsku koncertnu sezonu u klupskom prostoru Centra Gervais u Opatiji.

Ulaz se otvara u subotu u 21 sat, a koncert počinje u 22 sata.
Cijena ulaznice u pretprodaji: 30,00 kuna
Cijena ulaznice na dan koncerta: 40,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr. Na dan izvedbe, blagajna se otvara sat vremena prije početka programa na mjestu izvedbe.