Povežite se s nama

Mozaik

Pust Njurgalo podignut na pal, zavijorila i karnevalska zastava u Opatiji

Objavljeno

na
Antonjski rog označio je jutros početak karnevalskog doba. Tako je u Opatiji, ispred tržnice, održana tradicionalna primopredaja vlasti, odnosno ključeva grada i gradske blagajne. Gradonacelnik Fernando Kirigin je ključeve grada predao pusnom gradonačelniku Dušku Jeličiću – Duletu i s punim mu povjerenjem prepustio punu gradsku blagajnu.

Pritom je od njega zatražio da u mjesec i pol dana vladavine riješi mnoge gradske projekte, poput izgradnje nogometnog stadiona i bazena, sagradi stanove za Opatijce, ali prije svega da zauvijek potjera koronu, kako bismo svi zajedno mogli napokon normalno živjeti.

Novi opatijski gradonačelnik Dule je obećao da će sve to riješiti lijevom rukom. Uz pozdrav okupljenim maškaranim i nemaškaranim građanima koji je uputila predsjednica opatijskog Lumber kluba Olivera Tomičić – Oli, uslijedilo je vješanje Pusta Njurgala na pal u organizaciji Lumber kluba. Pust ove godine nosi ime Njurgalo jer se u njemu svi mi možemo prepoznati, u ovo vrijeme pandemije koje nam je oduzelo mnoga zadovoljstva, što nam drugo preostaje nego njurgati, kazali su Lumberi. Gradonačelnik Dule i Fernando Kirigin odmah su po primopredaji vlasti otvorili izložbu balinjera Veljka Gudca u popularnom buffetu Barić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram