Povežite se s nama

Vijesti

Putnici do 1 ujutro čekali u pokvarenom autubusu, a na kraju morali kilometrima hodati

Objavljeno

na

Ilustracija (Photo: Goran Kovacic/PIXSELL)

Fotografije pokvarenih autobusa, koji se nerijetko i zapale, posljednjih mjeseci prilično su česta slika na prometnicama u Rijeci i okolici. Nedavno je jedna mlađa djevojka čak ozlijeđena nakon eksplozije gume, a nova vrlo neugodna situacija za putnike dogodila se početkom ovog tjedna.

Što se dogodilo otkrio nam je muškarac koji je zamolio za anonimnost:

“Pa ovako, ovo je jedan od problema koji se nedavno desio, ali je bio dno dna od strane Autotroleja. Ponedjeljak, 19.07.2019. autobus na liniji 26 Rijeka – Hreljin / Zlobin koji se kretao iz smjera Rijeke koji kreće u 22:45h (zadnji autobus) kruži po Kukuljanovu normalno sve po rasporedu. Prilikom ulaska na Kukuljanovo autobus je znatno usporio i vozio je tako brzo da ga je pješak “pretekao”. Radilo se o novom autobusu na plin.

No dobro, u povratku kad je obavio krug na Kukuljanovu, prilikom vraćanja autobus je stao na autobusnoj stanici na Kukuljanovu preko puta crkve i to je bilo to. Vozač je izašao van, otvorio haubu autobusa i pričao s nekim na mobitel, pretpostavljam s centralom. No vozač niti u jednom trenutku putnike nije obavijestio o čemu se radi i zbog čega su stali. Putnika je bilo dosta, od starijih osoba pa do djece.

Putnici su stajali sve do 1 sat ujutro i dalje se ništa nije dešavalo niti je vozač išta govorio, niti je dolazio drugi zamjenski autobus. Putnici su tada krenuli kući pješice. Napominjem, putnici su krenuli pješice kući na Krasicu, Praputnjak, Hreljin i Zlobin PJEŠICE. Starije osobe, djeca ….

I dalje više nemam što pisati….
Ovo je stvarno postalo dno dna…..
Nitko nam ništa nije rekao, a bitno da je karta uredno plaćena. Ali ovo na žalost nije prvi put i zbog toga Vam sada pišem. Da je prvi put u redu, ali nije”, poručio je ogorčeni putnik.

Neslužbeno doznajemo da je zamjenski autobus upućen, ali prije njegova dolaska putnici su već napustili pokvareni autobus.

Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram