Povežite se s nama

Mozaik

Putokazi objavili treći singl s novog albuma ‘Meandri’

Objavljeno

na

Riječka grupa, Putokazi, objavila je novi singl. Prenosimo priopćenje: “Nakon inspirativnog singla “Imam nekog koga nemam”, Putokazi donose treći singl s novog albuma “Meandri”. Riječ je o “TanTanatos Filip Frank remix”-u, dojmljivoj skladbi koja će vas osvojiti inovativnim zvukom te kolažom atmosfera koje se skladno prelijevaju iz jedne u drugu.”Vrijeme je za krik. Za potragu za izgubljenim nama Samima. Za ljubavlju, suradnjom, dobrim i Svjetlom. Samo, kako ponovno spoznati vrline toplog Sunca i Života? Ako nisi upoznao tamu, nećeš znati cijeniti Svjetlost. Ako ne poštuješ Tugu i Smrt, nećeš znati poštovati Život.”, kažu o pjesmi Putokazi.

Pjesma se predstavlja javnosti i zanimljivim spotom čija je autorica umjetnica Gea Rajić: “Simboličke elemente pjesme koji se kao arhetipi provlače kroz sve mitove i religije “isklesali” smo u vizualnu strukturu videa. Voda kao simbol tijeka života na čijoj se površini reflektiraju nematerijalne slike. Pećina kao simbol ulaska u podzemni svijet, prelaska iz jednog života u drugi, te ples koji predstavlja sam život. Element koji uvodi barijeru između života i smrti transformirali smo kroz staklenu površinu, ukazujući na nejasnu sliku smrti čija nedokučiva prisutnost stvara vječna pitanja, nadu i vjeru.

Vizualno smo dematerijalizirali čvrsti pojavni svijet pretapanjem jedne slike u drugu. Tim činom smo se odvojili od linearnog vremena i iskrojili novo iskustvo percepcije vremena kao simultanog. Snimali smo na lokacijama u unutrašnjosti Istre, kraj Buzeta, na Lindaru, Pazinskom potoku te u Crkvi sv. Marije na Škriljinah kraj Berama.”, dojmovi su Putokaza sa snimanja spota koji je publika premijerno vidjela u emisiji HRT-a Poprock.hr”, stoji u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram