Povežite se s nama

Mozaik

PZM “Josip Kaplan” vrijednu obljetnicu obilježio koncertom “10 godina kasnije”

Objavljeno

na
Pjevački zbor mladih “Josip Kaplan” koncertom u HKD-u na Sušaku obilježio je 10 godina od pobjede u popularnoj HRT-ovoj emisiji “Do posljednjeg zbora”.

Sjajnim izvedbama pod vodstvom Doris Kovačić publiku su podsjetili na svoj pobjednički put. Koncert je bio prilika za okupljanje i nekadašnjih članova zbora koji su sa svojim mlađim kolegama otpjevali pjesmu “Brazda” Josipa Kaplana.

Gosti koncerta bili su njihovi dugogodišnji prijatelji, članovi Zbora Filozofskog fakulteta “Concordia discors”.

Pjesma, smijeh, zagrljaji i suze radosnice obilježili su koncert Kaplanovaca koje je publika nagradila dugim pljeskom nakon svake izvedbe.

U ime Primorsko-goranske županije koja surađuje s Kaplanovcima od njihova osnutka i redovito prati njihove programe, na obljetničkom je koncertu bila predstojnica Kabineta župana Ermina Duraj.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram