Povežite se s nama

Mozaik

Radio Korzo predstavio svoj novi studio

Objavljeno

na
Nekad Svid radio, a od 2009. Radio Korzo spada među najslušanije radijske postaje na širem riječkom području. 

“Onaj naš legendarni slogan 98.4 posto dobre glazbe i dalje stoji, a uz lokalne teme i poluminutne vijesti, ležeran, zabavan program bez cenzure uz puno smijeha i veselja. Nezaobilazan i prepoznatljiv štih, rekla bih, daje našoj radijskoj osobnosti izvrsna glazba koju ćete na nekim drugim radijskim valovima rijetko čuti. Upravo taj spoj glazbe, voditelja, zabave i naravno informacija, te zanimljivosti očito se sviđa našim sugrađanima”, kaže glavna urednica Jana Bubnič Arčanin.

“Svakodnevno od 6 pa do 18 sati u rukama ste Sare, Bure, Kiće, Denisa, Robija, Pejota i mene, a nastojimo vas „provesti“ kroz dan na što vedriji i dinamičniji način. 

Sve to i puno više od toga se realizira u našem novom studiju, u kojem dominira plava boja, poput zastave našeg Grada koji teče.

Plava nije samo najzastupljenija boja i u stvarnom i u virtualnom svijetu, nego je općenito najpopularnija boja današnjice, a predstavlja odgovornost i povjerenje! E, takvi smo vam mi, kroz smijeh priča Jana.

Za ugodan i ležeran osjećaj rada za mikrofonom u tom našem „plavom“ studiju zaslužan je tehnički urednik Željko Horvat, koji je studio dizajnirao, a ideje su realizirali djelatnici riječke tvrtke ČISTO ČIŠĆE d.o.o. No, svega toga ne bi bilo da nas ne podržavaju i slušaju oni zbog kojih i postojimo. Stoga, neizmjerno hvala svim našim slušateljima! 

I zato, nastavljamo plovidbu riječkim eterom, u novom studiju, s najljepšim pogledom na riječki Korzo.  Jer mi smo Radio Korzo – 98,4 posto dobre glazbe”, zaključuje Jana.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram