Povežite se s nama

Mozaik

Radio Rijeka, Ferlin i Tolja u drugom krugu za nagradu Zlatni studio

Objavljeno

na

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Jutarnji list i ove će godine tradicionalno dodjeljivati medijske nagrade Zlatni studio, a u tri kategorije u drugi krug ušle su i “riječke snage”.

Robert Ferlin brani prošlogodišnju pobjedu u kategoriji “Radijski glas godine”. “Legendarni voditelj Radio Rijeke lani je u oštroj konkurenciji osvojio ‘Zlatni Studio’. Dosljedan, duhovit i šarmantan, ali  britak i sarkastično realan, vjeran slušateljima koji ga redovito prate u ‘Tužibabi’ i ostalim emisijama. Od njegova jezika brži je jedino njegov – mozak!”, stoji u opatiu Ferlina od strane Jutarnjeg lista.

Radio Rijeka bori se s Otvorenim i Narodnim za nagradu u kategoriji “Radio godine”. “Jedna od najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj, desetljećima najslušanija u regiji,  diči se time što u svom programu nema zabranjenih tema, a njeni voditelji su osebujni, duhoviti profesionalci koji svojim pristupom poslu ovaj radio čine drugačijim od drugih”, navodi se u opisu Radio Rijeke.

Marko Tolja kandidiran je za iznimno prestižnu nagradu u kategoriji “Pjevač godine”. “Ova je godina bila iznimno uspješna za Marka Tolju, najmlađeg nominiranog u kategoriji najbolji pjevač. Godinu je startao nježnim hitom “Sve što nisam ja” koji je posvetio svojoj trudnoj supruzi Ani. Osim pjesmama kojima je osvojio top ljestvice, Tolja je posebno oduševio duetom s mladom zvijezdom Mijom Dimšić “Sva blaga ovog svijeta” koji su zajedno otpjevali na Splitskom festivalu”, opisuju Tolju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram