Povežite se s nama

Mozaik

Radio Rijeka slavi svoj 78. rođendan

Objavljeno

na
Ovog vikenda Radio Rijeka proslavlja svoj 78. rođendan, čvrsto se pozicionirajući kao jedan od najslušanijih radijskih programa u Hrvatskoj i Primorsko-goranskoj županiji. Evo što su poručili tom prilikom:

“Radio Rijeka u subotu slavi svoj 78. rođendan i i možemo se ovom prigodom pohvaliti da smo jedan od najslušanijih radijskih programa u Hrvatskoj. Potvrđuju to i rezultati slušanosti koji pokazuju da smo lideri etera kako u Rijeci, tako i u Primorsko-goranskoj županiji.

Već ste primijetili, poštovani slušatelji, da smo u jesenskoj shemi vratili naše slušane emisije kao što su “Mislim, dakle govorim”, “Grad i VI”, “PROvox”, “Put po mom” i “Leksikon”, a ovo je možda i prigoda da Vam objavimo kako su krenule i neke naše nove emisije: “Caffe Europa”, “Druga liga”, “Kolone, kolone”, uskoro kreće sportski kviz “Strateg(i ja)” koji će se emitirati ponedjeljkom od 12:40 sati.

U pripremi su i još neke nove emisije i rubrike. Sve u nadi da će naše druženje u tako velikom broju na valovim Radio Rijeke trajati još dugo, dugo.

Slušani smo, ne samo u Hrvatskoj gdje nas slušate od Istre do Zadra, od mora do Zagreba. Zovu nas i slušaju i slušatelji iz Slovenije, Njemačke, često i iz SAD-a. Javljaju nam se ponekad slušatelji i iz Finske, Nizozemske, Poljske, na naše veliko iznenađenje, ali i radost.

Naš programski mozaik – sačinjen od dobre glazbe koju biraju naši glazbeni urednici, ali i pravovremenih informacija koje uređuju naši novinari, ne samo u vijestima već i na portalu, zatim odlični voditelji, urednici zabavnih emisija, ali i ozbiljnih tzv. pametnih emisija – odolijeva vremenu.”

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram