Povežite se s nama

Sport

Radnički iznenađenjem na samom kraju pobijedio Primorje u prvom kolu Regionalne lige

Objavljeno

naVaterpolisti Primorja nisu se uspjeli vratiti na pobjedinčke staze nakon poraza iz Euro kupa, a ovog puta bolji od njih bili su igrači Radničkog koji su slavili iznenađenjem na samom kraju utakmice.

PRVA ČETVRTINA

Prva lopta naša, no napad se ne realizira. Nestrpljenje utječe i na napad Radničkog te se lopta ponovno prebacuje na našu stranu. Potom slijedi nekoliko napada bez konkretne akcije. U sljedećem napadu slobodni prostor koristi Tkač za 1:0. Nakon promjene strana  Ganić zabija za izjednačenje. 3:13 je vrijeme, a Pljevančić dobiva isključenje. Trener Hinić zove minutu pauze. Igrač više se ne iskorištava. Stanojević dobiva isključenje, a Aksentijević zabija za 2:1. Atraktivan šut Radničkog brani stativa.  Nakon neiskorištenog napada naših trener Radničkog zove time-out. Četvrtina se završava u mirnom tonu.

DRUGA ČETVRTINA

Ponovno naš prvi napad, no ne rezultira pogotkom. Izmjenom strana za Primorje zabija Rakovac za 3:1 . Nekoliko promjena strana i ponovno naš napad brani stativa, kao i naknadni napad i šut Rakovca. Potom Putt dobiva isključenje, a krivim izlaskom Rakovca sudac Gavrilović sudi peterac. Broj osam plavi siguran je u realizaciji za 3:2. Naš napad rezultira kontrafaulom i prekidom istog. Blažić radi prekršaj i Tomašević zabija za izjednačenje 3:3. Isključenje dobiva Stanojević. Potom isključenje dobiva kapetan Peroš, a klupa Radničkog zove time-out. Radnički realizira igrača više za prvo vodstvo pogotkom Guillaumea za 3:4. Gusarov dobiva isključenje, a klupa Primorja zove minutu predaha. Odmah po ulasku igrača manje, gol za izjednačenje zabija kapetan Peroš za 4:4.

TREĆA ČETVRTINA

Prvi napad je u rukama Radničkog. Nesigurnost koristi Vrlić za kontru i 5:4. Sljedeći napad Radničkog uspijevamo obraniti. Isključenje dobiva Brubnjak. Okrećemo se našem napadu, a Manić dobiva isključenje. Perošev udarac odlazi u korner, a Tkač prizemljuje loptu u Dobožanovom golu za 6:4. Đorđević dobiva isključenje, Hina zove time-out. Sa stative je precizan Vrlić za 7:4. Isključenje dobiva Blažić no Radnički ne zabija. Izmjenom strana Ganić zabija za 7:5. U napadu koji slijedi Ganić dobiva isključenje za naš novi igrač više. Aksentijevićev šut odlazi u stativu, klupa Radničkog zove time-out.  Neodlučnost naših kažnjava Gusarov za samo jedan gol razlike i 7:6. Četvrtina završava obranom Čubranića.

ČETVRTA ČETVRTINA

Ponovljenim plivanjem za loptu, zbog igrača viška, uzima ju Radnički. Neuzimanje lopte sudac Raković sudi loptu za Radnički, a isključenje dobiva Tkač. U sljedećem napadu Stanojević dobiva isključenje, a zatim radi i peterac. U kaznenom udarcu Aksentijević je precizan za 8:6. Isključenje dobiva Čunko, a zatim van izlazi i Rakovac te Gusarov zabija za 8:7. Panić izlazi van, a Brubnjakov udarac od gola brani tek okvir gola. Osobnu pogrješku Mislava Vrlića klupa Radničkog iskorištava za time-out. Nakon izmjene strana Guillaume radi isključenje na Tkaču, a situaciju matira Srđan Aksentijević za 9:7. Pri golu Radovanlije za 9:8, drugi žuti dobiva trener Radničkog, koji mu je ujedno i drugi žuti.  U osvajanju naše lopte neočekivanim potezom Mislava Vrlića i udarcem preko vode igrača, opravdano rezultira isključenjem bez prava zamjene. Guillaume zabija peterac uzrokovan isključenjem i pri izjednačenom rezultatu trener Hinić zove time-out. Vodstvo golom za 9:10 postavlja Guillaume. U posljednjem napadu naši ne uspjevaju zabiti za izjednačenje te tri boda idu gostima iz Kragujevca.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram