Povežite se s nama

Gradski prometni centar izvješćuje da u ponedjeljak 19. veljače 2018. godine počinju radovi na sanaciji dijela kolnik Ulice Vladivoja i Milivoja Lenca, od kućnog broja 29 do kućnog broja 47a, po planu redovnog održavanja prometnica na području grada Rijeke.

Radovi će se izvoditi u 3 faze, tijekom koji će se promet regulirati ručno i privremenim građevinskim semaforima. Tijekom izvođenja radova Ulicom Vladivoja i Milivoja Lenca, dozvolit će se prometovanje osobnih i mali dostavnih vozila, dok će se vozila javnog gradskog prijevoza (autobusa) na linijama 3 i 3a preusmjeriti na privremenu trasu prometovanja, kako slijedi :

  • Linija 3 u polasku iz grada prometuje redovito do rotora (Baptistička crkva) odakle nastavlja do starog okretišta Grbci. Korekcija voznog reda obavljati će se na stanici Starci odakle će u povratku prometovati redovitom trasom. Na trasi prometovanja u smjeru Grbci kod rotora (Baptistička crkva) uvodi se privremeno stajalište koje će biti označeno stajališnom oznakom;
  • Linija 3A u polasku iz grada prometuje trasom linije 7A do Barca odakle nastavlja – Rujevica stadion – Hosti raskrižje – Drnjevići i dalje redovitom trasom.  U povratku iz Bezjaki prometuje redovito do Drnjevića odakle nastavlja privremenom trasom Drnjevići – Šumci – Grbci – rotor (Baptistička crkva) i dalje redovitom trasom.

Tijekom izvođenja radova, a sukladno potrebama obima planiranog zahvata, moguća su zatvaranja za sav promet Ulice Vladivoja i Milivoja Lenca u kraćim vremenskim intervalima.

Za vrijeme izvođenja radova bit će postavljena privremena prometna signalizacija.

Mole se svi sudionici u prometu, a posebno pješaci, da povećaju oprez u zoni izvođenja radova te se upozoravaju da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.