Povežite se s nama

Vijesti

Raspisan javni poziv za adventske kućice na Korzu i kod kazališta

Objavljeno

na

Foto: Pero LovrovićPandemija koronavirusa tijekom 2020. godine praktički je onemogućila održavanje već uobičajenih adventskih sajmova i brojnih zanimljivih događanja, no ove godine ona bi se ipak trebali održati, iako jw trenutno situacija s novozaraženima prilično loša.

Turistička zajednica grada Rijeke raspisala je javni poziv za zakup adventskih kućica na Rijeka Adventu 2021. na više lokacija. Adventski sajmovi započet će 26. studenog i trajati do 07. siječnja uz određena manja odstupanja ovisno o lokacijama.

Zainteresirani se mogu javiti na javni poziv za adventske kućice na sljedećim lokacijama: Korzo, Koblerov trg, Trg Republike Hrvatske, Trg 128. brigade Hrvatske vojske, Trg Riječke rezolucije i Verdijeva ulica pored kazališta.

Cijene su različite, pa je na Korzu za kućicu trgovačke namjene potrebno izdvojiti barem 12 tisuća kuna, dok primjerice početna cijena veće ugostiteljske kućice iznosi 40 tisuća kuna, a 26 tisuća kuna za manju kućicu. U Verdijevoj ulici za food prikolicu potrebno je izdvojiti barem 15 tisuća kuna ili 22 tisuće kuna za ugostiteljsku kućicu.

Rok za dostavu ponuda je 15.11.2021. do 10 sati neovisno o načinu dostave. Više informacija možete doznati ovdje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže