Povežite se s nama

Vijesti

Raspisan javni poziv za adventske kućice u centru Rijeke

Objavljeno

na


Turistička zajednica grada Rijeke proteklih tjedana priprema održavanje Rijeka Adventa koji je protekle godine privukao iznimno veliki broj posjetitelja, a tome je zasigurno značajno doprinijela i nova prigodna blagdanska rasvjeta za koju građani uglavnom imaju samo riječi hvale.

Njihov direktor marketinga, Dominik Damiš, ranije ovog tjedna tijekom gostovanja na Kanalu Ri otkrio je kako se radi na pripremi Adventa u centru Rijeke, ali također i da je u planu održavanje dočeka Nove godine. Sve to bit će, kao što je istaknuto, prilagođeno aktualnoj epidemiološkoj situaciji i eventualnim propisanim mjerama. Ove godine predviđeno je trajanje Rijeka Adventa od 28. studenog do 28. prosinca, odnosno do 07. siječnja 2021. godine, ovisno o lokaciji.

Koncem prošlog tjedna Turistička zajednica raspisala je i javni poziv za sve one koji su zainteresirani uzeti u zakup neku od brojnih adventskih kućica na Korzu, Trgu Hrvatske vojske, Trgu 128. brigade Hrvatske vojske, Trgu Riječke rezolucije i Koblerovom trgu.

Na raspolaganju je 50-ak adventskih kućica raznih dimenzija, njihovu cijenu određuju sami zainteresirani zakupci uz postavljene početne cijene, odnosno visina ponuđene zakupnine je jedan od glavnih uvjeta, dok određeni utjecaj također ima prethodno sudjelovanje na Adventu u Rijeci, kao i to radi li se o posebno prigodnoj blagdanskoj ponudi.

Javni poziv je otvoren do 26. listopada u 14 sati, a sve detalje i početne cijene po pozicijama zainteresirani mogu doznati ovdje.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram