Povežite se s nama

Sport

Rasprodana cijela Armadina D tribina, otišlo već 5.000 ulaznica

Objavljeno

na
Ususret utakmice između HNK Rijeke i NK Maribora koja će se 08. rujna odigrati na Kantridi pod geslom „Povratak na Kantridu“ Damir Vranić i Marko Boras Mandić ispred kluba navijača Armada te Vedran Babić u ime organizatora uručili su danas ulaznice za ovu utakmicu djelatnicima Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke. Utakmica koju iščekuju mnogobrojni navijači Rijeke, kojih ima i među redovima JVP Grada Rijeke, a poklonjene ulaznice znak su zahvale za izniman i nesebičan doprinos vatrogasaca zajednici, koji su pokazali i prilikom posljednje intervencije u psihijatrijskoj bolnici Lopača.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo da su ulaznice koje su očigledno „planule“ došle u prave ruke i to ljudima koji svakodnevno ispred sebe stavljaju zajednicu. Ovo je mali doprinos od strane kluba navijača Armade onima koji su uvijek tu kad zatreba. U ime Armade ovime zahvaljujemo na njihovom neizmjernom doprinosu, a posebno nam je drago što imamo priliku uručiti ulaznice za nešto što je i nama izuzetno bitno a to je povratak na Kantridu”, kazao je Marko Boras Mandić u ime KN Armada.

“Klub navijača Armada uvijek cijeni one koji daju sve za svoj grad i građane, a vatrogasci su jedni od njih. Zadovoljni smo i sretni da smo im se mogli na taj način zahvaliti. Među vatrogascima JVP grada Rijeke vidim brojna poznata lica s utakmica te gostovanja tako da ulaznice zasigurno idu u prave ruke”, rekao je Damir Vranić ispred KN Armada.

“U našim redovima ima jako puno navijača i to vrlo strastvenih koji su redovito na utakmicama Rijeke te koji idu i na gostujuće utakmice. Zasigurno će i 08. rujna na Kantridi biti puno naših djelatnika koji, kao i ostali navijači, s nestrpljenjem očekuju povratak na Kantridu”, izjavio je ispred JVP Grada Rijeke Zoran Rački.

U prva 24 sata prodano je više od 5 000 ulaznica i kompletno je rasprodana D tribina što dokazuje ogroman interes za utakmicu, a svi oni koji žele osigurati svoje mjesto pod stijenama svoje ulaznice mogu kupiti u Dallas Music shopu, u Croatia Recordsu te Foto reviji, ali i online putem sustava mojekarte.hr.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram