Povežite se s nama

Vijesti

Rea Čargonja postala nova direktorica TZO Čavle

Objavljeno

na
Temeljem izmjena Zakona o turističkim zajednicama i Turistička zajednica Općine Čavle provela je javni natječaj za mjesto direktora te je na prijedlog komisije, Turističko vijeće TZO Čavle za direktoricu na razdoblje od četiri godine imenovalo Reu Čargonja.

Nova direktorica rođena je 2. siječnja 1995. godine i živi u Čavlima. Završila je specijalistički diplomski stručni studij na Veleučilištu u Rijeci i stekla naziv stručne specijalistice poduzetništva. Ima iskustva u organizaciji raznih manifestacija i financijsko-računovodstvenih poslova, a dodatno se educirala o marketingu i brendiranju.

„Veliki je izazov i iznimno zadovoljstvo što ću raditi na prosperitetu mjesta u kojem sam odrasla i u kojem živim. Prednost je što poznajem Grobnišćinu, njene običaje, ljude i kulturu i želja mi je da u suradnji s Općinom Čavle, gospodarskim subjektima koji djeluju na području Općine i mještanima dosegnemo zajednički cilj. Veselim se nadolazećem životnom periodu i novim izazovima“, zaključila je nova direktorica.
Svoje prvo iskustvo Rea Čargonja stekla je baš u Turističkoj zajednici Općine Čavle gdje je odradila srednjoškolsku praksu, a nakon toga nastavila rad i kao student. Pet godina radila je i kao stručni suradnik na projektu „Sva lica Platka“ i to na koordinaciji članova provedbenog tima te kao voditelj volontera i medija (društvene mreže, press, komunikacijski kanali).
„U budućnosti ideja ima mnogo, ali svakako će biti novih programa i manifestacija jer se moramo prilagoditi očekivanjima turista i naših mještana. Jednako je važan kontinuitet, očuvanje tradicije i starih običaja. Ono što je uspješno i po čemu smo poznati nema razloga mijenjati, već samo nastaviti implementirati s još jačim sjajem. Prostora za poboljšanje uvijek ima, pogotovo u marketinškom aspektu. Želja mi je pozicionirati naše Čavle na vidljivije mjesto turističke karte Hrvatske prvenstveno kao destinaciju za one željne avanture, adrenalina i prirodnih ljepota. To su resursi koje imamo i potrebno ih je maksimalno iskoristiti kao osnovu za daljnji razvoj turizma, a onda i sve ostalo“, rekla je Rea Čargonja.

Dosadašnji direktor Ivan Salamon odlučio je ne javiti se na natječaj i svoju karijeru graditi na novim poslovima.

„Želim puno sreće i uspjeha našoj novoj direktorici te zahvaljujem dosadašnjem direktoru na svemu što je učinio za razvoj turizma i promociju naše općine“, poručila je načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić.

Rea Čargonja funkciju je preuzela 1. srpnja 2022. godine.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram