Povežite se s nama

Vijesti

Reciklažno dvorište Viškovo nastavlja s radom

Objavljeno

na
Sukladno Odluci o radnom vremenu i načinu rada djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 od 24.04.2020. te Odluci Stožera civilne zaštite Općine Viškovo od 27.04.2020. nastavlja se prihvat reciklabilnog otpada i podjela kompostera za kućno kompostiranje u Reciklažnom dvorištu Viškovo. Reciklažno dvorište Viškovo počinje s preuzimanjem reciklabilnogotpada od 28.04.2020. po dosadašnjem radnom vremenu utorkom i četvrtkom od 17-20 sati te srijedom i subotom od 9-13 sati.

Rad reciklažnog dvorišta organizirat će se uz poštivanje svih preporučenih epidemioloških mjerana način da se korisnici puštaju jedan po jedan u prostor Reciklažnog dvorišta poštujući mjeru fizičke udaljenosti od najmanje 2 metra.

Svi korisnici sa svojim prijevoznim sredstvima ćeotpad kao i do sada odlagati na predviđena mjesta unutar Reciklažnog dvorišta Viškovo uz prethodno pokazani službeni identifikacijski dokument. Djelatnik Reciklažnog dvorišta će broj dokumenta upisati u svoj očevidnik bez bliskog kontakta s korisnikom. Korisnik po odlaganju otpada vozilom napušta reciklažno dvorište. Pod tim uvjetimareciklažno dvorište se u redovan rad pušta od utorka 28.04.2020.

U isto vrijeme osigurat će se se izdavanje komposteraza kućno kompostiranje mještanima koji su ostvarili pravo na dodjelu kompostera na sljedeći način:

Korisnici koji imaju vaučer ulaze jedan po jedan u Reciklažno dvorište s automobilom, uzimaju zaštitne rukavice, osobno preuzimaju komposteri sami ga ukrcavaju u vozilo te na kraju potpisuju primitak na postavljenom stolu. Nakon svakog korisnika stol će se dezinficirati.
Djelatnik Reciklažnog dvorišta bit će opremljen zaštitnom maskom i rukavicama uz korisnike na propisanoj udaljenosti od 2 metra, ali bez dodira i kontakta s korisnicima.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram