Povežite se s nama

Mozaik

Regionalni hit – anti stand-up “Đurologija” by Branko Đurić Đuro ponovno dolazi u Rijeku

Objavljeno

na


Autorski hit Branka Đurića – Đure, ”Đurologija”, trenutno je najgledanija predstava u cijeloj regiji, a i šire. Naime, ”Đurologiju” je u posljednjih 5 godine pogledalo preko 400 000 ljudi, a sad će se ponovno izvesti u HKD-u u Rijeci 05. listopada s početkom u 20 sati.

Popularni Đuro gostovao je u cijeloj Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji Australiji, Kanadi, SAD, zemljama zapadne Europe i Skandinavije. U svim gradovima i mjestima u kojima je predstavljena, ”Đurologija” je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ”Top lista nadrealista” i ”Audicija” , ”Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja i izaziva osmijehe na licima svih priutnih.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. ”Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, šta me dekoncentira, itd.” kaže Đuro.

Sve one koji dosada nisu uspijeli doći kod Đure po svoju dozu smijeha, ali i one koje ga žele vidjeti opet, sa ponosom objavljujemo da predstava “Đurologija” ponovno dolazi u Vaš grad!

Osigurajte svoju uaznicu na vrijeme i provedite večer prepunu pozitivne energije, humorom i dobrog provoda! Ulaznice je moguće kupiti putem sustava MojeKarte.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram