Povežite se s nama

Mozaik

Relja sa svojim brojnim hitovima ovog petka nastupa u Azuri

Objavljeno

na

Unatoč tome što kažu da je siječanj najtužniji mjesec u godini, koncept Azura Lounge I Eat I Club u Rijeci smješten u sklopu Robne Kuće RI (Riva 6) odlučio je dokazati suprotno. Početak godine začiniti će koncertom velikog balkanskog pjevača Relje Popovića. 

U petak, 27.01.2023. Relja će prvi put gostovati u Rijeci. Hitovi s milijunskim pregledima kao što su Mi amor, Ljubi brat, Manije, Dizajner, Omadjijala, Offline, Genge i brojni drugi donijeli su mu veliku popularnost te ga tako plasirali među najveće regionalne glazbene zvijezde. Osim što piše i izvodi vrhunske hitove, Relja je i vrsan glumac. Njegova glumačka karijera obilježena je brojnim priznanjima i nagradama. Trenutno pohađa Fakultet za dramske umjetnosti stoga očekujemo vrhunski glazbeno – scenski nastup u Azura Clubu! – poručuju organizatori.

Za zagrijavanje uz najbolje od Urban, RnB, Reggeaton i Balkan Trapa zadužen je Dj Vicente Corza koji će vas pripremiti za spektakularan koncert te zadržati na podiju nakon Reljinog nastupa do ranih jutarnjih sati. 

Cijena ulaznice je 16 €(120,68 kn) u pretprodaji a na dan koncerta 20 € (150,69 kn). Broj ulaznica je limitiran. 

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti svakim danom u Azura Lounge-u, na adresi Riva 6 (1. kat Robne kuće Ri). 

Vrata Azura Cluba otvaraju se u 23:00 h. Sve dodatne informacije i rezervacije na broj: 099 8339 535

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram