Povežite se s nama

Izbori

Reprezentativka Mia Mašić “razbila” Štimca i Lokalne Lejkerse s 21:1

Objavljeno

na

Na internetu se pojavio zanimljiv filmić duhovitog sadržaja. Davor Štimac i njegov tim odigrali su košarkašku utakmicu protiv hrvatske reprezetativke Mie Mašić. Utakmica je posve jasna aluzija na aferu koja je danima zabavljala cjelokupnu hrvatsku javnost kad je kandidat za gradonačelnika Rijeke, Marin Miletić, izjavio da može sam pobijediti pet žena u košarci.

Iz kratkog filmića jasno je vidljivo da je reprezentativka Mašić s lakoćom pobijedila petoricu muškaraca na čelu s Davorom Štimcem, visokim rezultatom 21:1.

Kontaktirali smo Štimčev stožer i zamolili komentar, na što su odgovorili:

„Presretni smo što je Mia Mašić na listi kandidata za Gradsko vijeće grada Rijeke. Filmić kojim smo željeli predstaviti njenu kandidaturu snimljen je na Škurinju, na terenu na kojem je Mia napravila prve košarkaške korake. Štimac je nakon utakmice ustvrdio da je razlog poraza loš teren i obećao da će ga popraviti čim postane gradonačelnik.“ – odgovaraju iz stožera kandidata Štimca.

Osim Štimca u prvoj petorci poraženih košarkaša zaigrali su Marin Račić, Kristijan Zulle, Igor Kegalj i Mateo Žmak, a prva zamjena bio je poduzetnik i košarkaš Vedran Jakominić.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram