Povežite se s nama

Izbori

Reprezentativka Mia Mašić “razbila” Štimca i Lokalne Lejkerse s 21:1

Objavljeno

na
Na internetu se pojavio zanimljiv filmić duhovitog sadržaja. Davor Štimac i njegov tim odigrali su košarkašku utakmicu protiv hrvatske reprezetativke Mie Mašić. Utakmica je posve jasna aluzija na aferu koja je danima zabavljala cjelokupnu hrvatsku javnost kad je kandidat za gradonačelnika Rijeke, Marin Miletić, izjavio da može sam pobijediti pet žena u košarci.

Iz kratkog filmića jasno je vidljivo da je reprezentativka Mašić s lakoćom pobijedila petoricu muškaraca na čelu s Davorom Štimcem, visokim rezultatom 21:1.

Kontaktirali smo Štimčev stožer i zamolili komentar, na što su odgovorili:

„Presretni smo što je Mia Mašić na listi kandidata za Gradsko vijeće grada Rijeke. Filmić kojim smo željeli predstaviti njenu kandidaturu snimljen je na Škurinju, na terenu na kojem je Mia napravila prve košarkaške korake. Štimac je nakon utakmice ustvrdio da je razlog poraza loš teren i obećao da će ga popraviti čim postane gradonačelnik.“ – odgovaraju iz stožera kandidata Štimca.

Osim Štimca u prvoj petorci poraženih košarkaša zaigrali su Marin Račić, Kristijan Zulle, Igor Kegalj i Mateo Žmak, a prva zamjena bio je poduzetnik i košarkaš Vedran Jakominić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže