Povežite se s nama

Mozaik

Ribarska na Gatu se ne propušta: Dagnje na buzaru 5 eura, lignje 8 eura, tuna steak 10 eura

Objavljeno

na


Gat Karoline Riječke u strogom centru Rijeke tijekom nadolazećeg vikenda biti će glavno odredište za sve one željne dobre zabave do ranih jutarnjih sati.

Na rasporedu su dvije nove Ribarske večeri uz tradicionalno bogatu prateću ugostiteljsku ponudu hrane i pića. Organizator je otkrio kako će ovog vikenda ponuditi više ribljih jela po zaista atraktivnim cijenama. Porcija dagnji na buzaru bit će tako svega pet eura, u friganim lignjama moći ćete uživati za osam eura, a tuna steak će se nuditi po deset eura.

U petak, 25. kolovoza, za zabavu će na pozornici biti zadužena uvijek vrckasta Maja Šuput. Iduće večeri, u subotu, 26. kolovoza, na pozornici će se naći grupa Dalmatino koja u posljednje vrijeme puni velike dvorane diljem Hrvatske. Ranije ovog mjeseca mnoge su oduševili sjajnim koncertom u rasprodanoj Areni Pula.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio i u Dallas Music shopu. Ulaznica za oba dana je 12 eura. Pojedinačna dnevna ulaznica je 8 eura. Ulaz na Gat se oba dana otvara u 19 sati, a početak nastupa glavnih glazbenih zvijezda je u 22 sata.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže