Povežite se s nama

Mozaik

Ribarska na Gatu se ne propušta: Dagnje na buzaru 5 eura, lignje 8 eura, tuna steak 10 eura

Objavljeno

na
Gat Karoline Riječke u strogom centru Rijeke tijekom nadolazećeg vikenda biti će glavno odredište za sve one željne dobre zabave do ranih jutarnjih sati.

Na rasporedu su dvije nove Ribarske večeri uz tradicionalno bogatu prateću ugostiteljsku ponudu hrane i pića. Organizator je otkrio kako će ovog vikenda ponuditi više ribljih jela po zaista atraktivnim cijenama. Porcija dagnji na buzaru bit će tako svega pet eura, u friganim lignjama moći ćete uživati za osam eura, a tuna steak će se nuditi po deset eura.

U petak, 25. kolovoza, za zabavu će na pozornici biti zadužena uvijek vrckasta Maja Šuput. Iduće večeri, u subotu, 26. kolovoza, na pozornici će se naći grupa Dalmatino koja u posljednje vrijeme puni velike dvorane diljem Hrvatske. Ranije ovog mjeseca mnoge su oduševili sjajnim koncertom u rasprodanoj Areni Pula.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio i u Dallas Music shopu. Ulaznica za oba dana je 12 eura. Pojedinačna dnevna ulaznica je 8 eura. Ulaz na Gat se oba dana otvara u 19 sati, a početak nastupa glavnih glazbenih zvijezda je u 22 sata.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram