Povežite se s nama

Vijesti

Riječani imaju novo T prodajno mjesto – uređaji, usluge i posebne ponude od sada i u ZTC-u

Objavljeno

na

Neovisno želite li novi mobitel i dodatnu opremu ili pak saznati sve o tarifama i ostalim komunikacijskim uslugama Hrvatskog Telekoma, od sad to možete i na zapadnom dijelu Rijeke.

Tvrtka Europhone, franšizni partner Hrvatskog Telekoma, otvorila je novo T prodajno mjesto u riječkom ZTC-u, na etaži -1.

Građanima Rijeke u novom T prodajnom mjestu, na raspolaganju su stručni i educirani djelatnici koji na jednostavan i razumljiv način, u svakom trenutku, mogu pomoći pri odabiru najboljih telekomunikacijskih rješenja prema potrebi korisnika.

Požurite u novo T prodajno mjesto u ZTC-u jer do 31.10. možete pronaći brojne uređaje na popustu, a za uređaje u redovnoj ponudi možete iskoristiti i 50 EUR popusta do isteka zaliha.

Priključite se nagradnom natječaju „Zač volin HNK Rijeku“ i prilikom posjete novom T prodajnom mjestu u ZTC-u, na etaži -1, ispunite prijavnicu i osvojite dresove ili ulaznice za utakmicu HNK Rijeke.
Nagradni natječaj odvija se od 26. listopada do 7. studenog i od 9. studenog do 12. prosinca i vrijedi samo u T prodajnom mjestu u ZTC-u Rijeka. Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 7. studenog i 12.prosinca uz prisustvo igrača i stožera omiljenog riječkog nogometnog kluba.

(Promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže