Povežite se s nama

U četvrtak je na izuzetno popularnoj crowd funding platformi Indiegogo (platformi za kolektivno financiranje) osvanuo novi hrvatski projekt, a možete ga pronaći na adresi http://goo.gl/dEQcrA.

Riječ je o proizvodu Biocrystal energizator za bilje, koji je osmislila, dizajnirala i proizvela tvrtka Biocrystal technologies iz Rijeke, a koji je na tržištu poznat pod nazivom “Vito & Flora”.

Vito i Flora (kao originalna inovacija iz Hrvatske), jedinstveni su u svijetu i predstavljaju potpuno prirodan i neškodljiv dodatak za brži i zdraviji rast te ljepši izgled sobnog bilja i lončanica. Pozitivno djelovanje ovog proizvoda temelji se na dobro znanim i dokazanim efektima kristala i njihovom pozitivnom djelovanju na sva živa bića (ljude, životinje i biljke). Ta najbolja svojstva kristala primjenjena su kroz Biocrystal tehnologiju, na kojoj se i temelji Biocrystal energizator za bilje.

“Izlazak na Indiegogo crowd funding platformu ima za cilj prikupiti dodatna , tako potrebna sredstva za proizvodnju Vita i Flore u značajnijim količinama, čime će i cijena samog proizvoda biti dostupnija što širem krugu ljudi koji razmišljaju o zdravom okolišu i biljkama koje se tretiraju na potpuno prirodan način.  Nadalje, sredstva koja prikupimo putem crowd funding platforme uložit ćemo u daljnja istraživanja i testiranja Biocrystal energizatora za biljke, te mogućnosti njihove primjenie i na većim vanjskim površinama.”

“Pored toga, uvjereni smo da je ova kampanja još jedan način za sjajnu prezentaciju inovativnosti hrvatskih poduzetnika, te vas pozivamo da nas u tome, u okviru svojih mogućnosti i podržite”, poručuju ekološki osviješteni Riječani koji su si kao cilj postavili prikupljanje 30.000 dolara.