Povežite se s nama

Vijesti

Riječanin Damir je sam svoj gazda u teretani, ali i na poslu

Objavljeno

na
Na cesti sam praktički cijeli život, ali tek u zadnjih godinu dana mi se posložilo baš sve, od posla do hobija i mogu reći da sam presretan, započinje svoju priču Damir Kovačić, 42-godišnji Riječanin koji je prije tri mjeseca postao Cammeov Partner.

Damir je, kako sam kaže, posljednjih desetak godine prošao tisuće kilometara i prevezao isto toliko ljudi. Naime, svojevremeno je radio kao vozač autobusa, da bi potom vozio taksi, ali uvijek mu je, priznaje, nedostajalo ‘ono nešto’.

– Javila se želja da probam nešto sam, da pronađem posao u sklopu kojeg ću sam moći organizirati svoje vrijeme i aktivnosti i tada sam na društvenoj mreži vidio oglas za Cammeo Partnera i odlučio iskoristiti priliku. Mogu reći da definitivno nisam požalio – otkriva Damir koji ne skriva svoje zadovoljstvo te naglašava da je uspio napraviti pravi mali obiteljski biznis.

– Supruga Andrea i ja radimo na istom automobilu tako da se vidimo rijetko, ali se zato još više želimo ha-ha. Uspješno spajamo profesionalno i privatno i uživamo, a sada smo i u potrazi za novim kolegama  – kaže Damir koji je osim posla koji voli nedavno pronašao i novu strast.

– Počeo sam se baviti bodibildingom. Za sada  samo amaterski, ali me zato uskoro očekuje Svjetsko prvenstvo u slovenskim Brežicama na kojem bih mogao osigurati kartu za profiće – kaže te pojašnjava kao je riječ o prilično napornom sportu koji iziskuje mnogo odricanja i vremena, a upravo zahvaljujući Cammeo Partneru, uspješno spaja posao i hobi.

– Treniram 3 do 4 sata dnevno i to svakog dana, nekad mi se u teretani pridruži i supruga, ali sve se stigne kada radite posao koji volite i kada ste sam svoj gazda – kaže te pojašnjava zašto je Partner idealan model.

– Radite za sebe i imate plaću koja vam omogućuje sasvim pristojan život. Sami krojite svoje vrijeme pa tako i zaradu, a ako nešto ‘zapne’ Cammeovci su tu da pomognu. Lijepo je znati da naposljetku ipak nisi sam – zaključuje Damir.

Cammeo, kao odgovoran poslodavac, iz dana u dan trudi se osigurati što bolje radne uvjete i što veća materijalna i ostala prava za djelatnike, pa osim što njihovi vozači imaju najvišu plaću u branši, a kroz programe sustavnog nagrađivanja trude se da je rad u Cammeu zadovoljstvo i izazov.

Sukladno tome, osmislili su novi model koji zamjenjuje franšizni pa tako vozačima žele ponuditi da postanu njihovi partneri u punom smislu te riječi.

Cammeo partner, između ostalog, uključuje najnižu proviziju od svega 10% te zaradu od 10.000 kuna mjesečno na više. Osim Cammeovih vozača i onih koji će to tek postati, partneri mogu biti i oni koji ne posjeduju vlastiti automobil. Naime, nude najpovoljniji najam vozila koji iznosi svega 120 kuna dnevno.

Uz sve navedeno, Cammeo partneri imaju 24 – satnu logističku te podršku nagrađivanog call centra, a na raspolaganju im je i napredna analitika te “know how” koji omogućava minimalan trošak uz maksimalan prihod. Osim toga, tu je i transparentan sustav dodjele vožnji.

Sigurnost partnera u Cammeu je među apsolutnim prioritetima, a u tome u prilog govori i činjenica da u njihovom voznom parku nisu vozila starija od dvije godine. Isto tako, zainteresiranima daju i mogućnost da na jedan dan potpuno besplatno isprobaju kako je biti Cammeov Partner.

Važno je napomenuti i da je broj licenci ograničen, a sve zainteresirane pozivaju da im se jave e-mailom na luka.milkovic@cammeo.hr ili pozivom na broj 099 609 82 51

Iz Cammea poručuju kako im je plan umrežiti Hrvatsku te kao inovator u mobilnosti biti uvijek korak ispred. Tako im je prije nekoliko mjeseci izašao kompletno novi sustav od klijenta preko call centra do vozača kao bi svima u tom lancu olakšali rad.

Isto tako, treba naglasiti da, za razliku od ostalih, u njihovom partnerskom modelu nema rizika za partnere i vozače, jer sav rizik snosi Cammeo.

Inače, Cammeo danas broji preko 1400 zaposlenih i 900 vozila, a dostupan je u 38 gradova u 4 države.

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram