Povežite se s nama

Sport

Riječanin Ivica Ivušić proglašen najboljim vratarom turnira u Egiptu

Objavljeno

na


Na društvenim mrežama Hrvatskog nogometnog saveza objavljena je vijest kako je Riječanin Ivica Ivušić, koji trenutno brani za ciparski Pafos, dobio priznanje za najboljeg golmana turnira u Egiptu, na kojem su Vatreni osvojili prvo mjesto pobijedivši Egipat u finalu.

U polufinalnom susretu protiv Tunisa, koji je odlučen nakon napete serije jedanaesteraca, Ivušić je zaustavio tri udarca s bijele točke. Tijekom te utakmice, on i Livaković svaki su branili po jedno poluvrijeme, dok su u finalnoj pobjedi nad Egiptom 4:2, vremena na golu dijelili Labrović i Kotarski.

Ovaj turnir predstavlja jednu od završnih priprema hrvatske reprezentacije pred Europsko prvenstvo ovog ljeta, a izbornik Zlatko Dalić sada razmišlja o izboru tri vratara koje će povesti sa sobom u Njemačku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže